Spring naar content

Stadlander is werkzaam in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, en Tholen en Woensdrecht. Binnen deze gemeenten staan onze woningen in verschillende wijken en kernen. Stadlanders zijn op straat en in de wijken, dus weten wat er speelt. Zij zijn het gezicht maar ook de oren en ogen van onze organisatie.

Bergen op Zoom Steenbergen Woensdrecht Roosendaal Tholen
paper_groen@2x

De 5 gemeenten waar Stadlander actief is

Klik op een van de vijf gemeenten om de feiten en cijfers van 2020 op een rij te zien!

Onze woningen zijn als volgt verdeeld

Onze toekomst

Stadlander blijft constant kijken naar de ontwikkelingen binnen de gemeenten waarin we actief zijn. Het toekomstbeeld dat we samen met bondgenoten bepalen leggen we vast in de Wijken en kernenvisies. Samen met onze bondgenoten bepalen we ons toekomstbeeld. We leggen dit vast in de Wijken- en Kernenvisies. Met de gemeenten maken we afspraken over onze ambities en bespreken we wat we van elkaar verwachten.

We betrekken onze huurders, bondgenoten en gemeenten graag in onze missie en visie. Daarom delen we regelmatig hoe het gaat en waar we als Stadlander aan werken. Elk twee jaar maken we een ondernemingsplan, waar iedereen in kan lezen wat we doen en waarom we dat doen. Ieder half jaar laten we via onze factsheets zien hoe het gaat.